Jablko ve tvých dlaních

Jablko ve tvých dlaních

Anotace: . . .

.

Jsem jablko ve tvých dlaních
budeš mě hýčkat nebo sníš...?
v noci i v hodinách raních
jsi sama a tak všechno smíš

Snad je to jenom vidina
beznadějně velká postel
a prázdná láhev od vína
v ní malý dřevěný kostel

Tam modlíš se za své touhy
aniž bys věděla co chceš
stačí jen polibek pouhý
a ty mi dveře zabouchneš...

.
Autor Sněhurka, 04.12.2006
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji krásné Vánoce Sněhurko.

19.12.2006 21:35:00 | kouzelníček

Je mi moc líto, že je v tak krásné básni, tak velká beznaděj.

04.12.2006 21:50:00 | kouzelníček

Super básnička.

04.12.2006 14:44:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí