Taková je válka...

Taková je válka...

Anotace: když zavřu oči tak si tu hrůzu představím a ptám se proč?!?

Zrádce se do hradu dobývá,
čest, láska a život umírá.
Jen strach,
víří nad tvou hlavou jak husí peří.
Víra změnila se v prach,
a z nebe krvavě sněží.
Nářek mísí se ve zrádcově potu,
a něčí tělo visí propíchlé na dřevěném hrotu.
Boj za víru změnil se v krvavá jatka,
tolik dětí co nevzpomenou si jak vypadala jejich matka.
Krev všude kolem nás,
a mrtvá těla přikreje mráz.
Nad těly krouží vrány,
je ticho jen mrtvé tváře prosí o pomoc na všechny strany
Autor whiolet, 04.12.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji potěšila jsi mkě

20.12.2006 12:59:00 | whiolet

No, nevím, co dodat. Krásný. A myslím, že ty pocity jsou dost pravdivý a slova výstižný.

19.12.2006 18:59:00 | Syddney

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí