Jsme v dobrých rukou ...?

Jsme v dobrých rukou ...?

Anotace: .... a záleží snad na tom ??

*

Svět zakletý do symbolů
ráje a vesmíru,
melouny a třešně,
hvězdy a zvonky

Sporé světlo lampionů
se opile komíhá
v rytmu ventilátoru u stropu

Počítač dvacátépáté generace
HAL-9000 chrlí rudé číselné řady
z příšeří mlhoviny nikotinového kouře.

Jeho umělá inteligence
nezatížená lidskou malostí
směřuje neomylně k svému cíli, ...

Zástupci lidstva, Mr Wong, Sergej, Demeter,
spolu se stylovým Sherifem z Posázaví
v kožené vestě s hvězdou
u ovládacích kniplů světa ...

Jsme v dobrých rukou ...

Budoucnost, úkol hodný celých mužů ...
za pákami zpocenými zodpovědností,
... a vzrušením ..

Odesílám ... poselství ke hvězdám
otisk prefabrikované zeměkoule
na fragmentu Phytagorova poznání

Jsme tady ... čekáme na kontakt
... mokrý kruh na kartonovém čtverci ...
symbol naší kultury

Tak už nás .. kruci,
... .. konečně objevte !

*
------------------------------------------
/ *doufám že z tohoto pochopí /
/ že lijeme, a gemblujeme /
/ bez rasových předsudků .../
Autor HarryHH, 04.12.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už nás .. kruci,
... .. konečně objevte !

nádhera:oD. Závěr je nejlepší!

10.12.2006 22:35:00 | Bajík

...složité a přece jednoduché..zaujalo.

09.12.2006 20:07:00 | Ayla

..já bych teda spoléhala na Démétér...jistota je jistota..matka..země..citová podpora..a doufám, že i určitá vyspělost..

:-)))

05.12.2006 19:35:00 | isisleo

ani jedno .... zajdi do herny ... a dej si pár panáků
A uvidíš to taky ... :-))

05.12.2006 12:11:00 | HarryHH

...tak nevím ...mám se smát ... nebo zoufale plakat ...
...:) ...

05.12.2006 05:11:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí