Píseň hvězdám

Píseň hvězdám

Anotace: o lasce...

Píseň hvězdám

Venku je černá noc
Mé srdce je plné bolesti
Skrývám toho v sobě moc
Chci se zbavit neštěstí

Napsala jsem spoustu básní
Žádnou však o mě
Utíkám tím,že píšu pro ostatní
Zatím co se má duše topí ve tmě

Lásku si přejí poznat
Zalepit své rány
Milovaná být,milovat
Otevřít brány

Čistý cit v sobě chovat
Z každého dne radost mít
Nemuset své tělo křečovitě svírat
V bezpečí se cítit

Mít na koho se těšit
Být spíše víc než míň
Ne jako pták se v kleci bít
Po chybě slýchávat tiché „promiň“

Masku si strhnout
Ukázat tvář,projevit se
Něčí ruku přijmout
Od strachu odpoutat se

Věrná zůstat
V těle s divokostí
Neoblomně za nim stát
Odhodlaní mám víc než dosti

V náruči usínat
Nebát se zlého
Krásným slovům naslouchat
Moci žít pro milého

Sedím na okně
Hvězdám zpívám
Ony vzlykají smutně
Nyní už ví,že slabé chvíle mívám
Autor Drusilla, 05.12.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí