Znovu žít

Znovu žít

Anotace: znovu žačni....

Znovu postavit se na nohy
a z hlavou vztyčenou jít dál,
tvářit se, že se nic nestalo
a smířit se s tím co mi život dal.

To je můj sen stát se tím stejným
člověkem, co pro lásku šel se bít
a věřil, že taky štěstí jednou bude mít!

To život mu vzal jeho křídla
a zmizela i jeho víra.
Víra v lásku, ten krásný cit,
tou láskou byl ten člověk bit...
Autor Kariš, 05.12.2006
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí