vánoční přání

vánoční přání

Anotace: ..někdy se stává že se vyplní...kdo ví?..

Víš co bych si lásko
k letošním
vánocům moc přál?
pod stromkem vonícím
až dárek otevřeš?

chtěl bych
v tom dárku být,
pro tebe já sám
a Tebe milovat
jako v nejtajnějších snech.

Až papír rozbalíš
a mašli rozvážeš,
polibkem dlouhým
naše ústa splynou,

jemné chvění cítím
po zádech,
jak naše ruce
po žhavých tělech
volně plynou.

Jehličí voní
a zvonek zacinká,
v tuhletu chvíli
smíš si něco přát,

tohleto přání se ,
ale nahlas neříká
(tak ti ho pošeptám)
at máš mě ráda
tak jak já mám
Tebe rád.

Víš co bych si lásko,
k letošním vánocům moc přál
pod stromkem vonícím
až dárek otevřeš
chtěl bych v tom
dárku být
pro Tebe
já sám
a s Tebou se milovat
jako
v nejtajnějších snech

...z toho se tají dech...
Autor chalcedon, 05.12.2006
Přečteno 1793x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Janul-ka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

.... já taky ... já taky ...
ale Marcelka byla první ...
... neva snad příště ...

06.12.2006 14:20:00 | Marcella

...taky bych takový balíček brala ;-)

05.12.2006 22:38:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí