Kóje ve vlaku

Kóje ve vlaku

Anotace: Možná trochu název nevystihuje podstatu, ale nevím jak jinak se nazývají ve vlaku oddělená sezení...

Sedíc lidé zamyšleni,
do své mysli ponořeni,
hloubajíc či čítajíc,
dívajíc i říkajíc.

Sedí tu a sedí tamhle,
u okna či v uličce,
jejich cesta do daleka,
a nebo jen k babičce?
Autor A.N.D.Y., 06.12.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí