Sudí

Sudí

Anotace: Sudí jsou povětšinou nazýváni soudci, ale i rozhodčí ve sportu

Soudci jsou prý nestraní,
ale hodně mazaní.
nejdřív soudí,potom klepnou,
nakonec pak desky sklapnou.

Co ale dělají, když nesoudí a neklepou?
To jistě pátrají a nebo se klepou.

Dnešní svět je korupce,
stejně jak sopečná erupce.
Všude jsou jen tunely,
kam se krtci poděli?

Buďto sedí, nebo kopou.
Autor A.N.D.Y., 06.12.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí