Holka

Holka

Anotace: panková píseň

Holka

Zdál se mi sen byla jsem tlustá
v tom snu mě nikdo neměl rád
s depkou přikládám tomu snu význam
a tak přestávám úplně žrát
co na tom že vážim necelý pade
ty hrozný kozy a co ten vak
mý tlustý stehna a převislej zadek
to co sežeru vyzvracím pak

o svý zdraví se nemusím bát
s třiceti kily budu tak akorát

Má kosmodívka mě naučí líbat
na jakym rande mám klukovi dát
postinor sebou dyť to je základ
jinak se můžu kámošek vzdát
na párty vezmu si sexy tílko
nejlíp se srdcem a nápisem pank
i když mi nechutná tak si dám bírko
to mi dost zvýší můj sexy rank

Že jsem prej mladá má matka kecy
s konzervou fotrem nechte mě bejt
dyť je mi šestnáct a nejsem panna
a mýmu chlapovi je dvacet pět
občas si ale i něco přečtu
módní poliše a jakej je trend
reprezentantka moderní doby
prostředník vztyčenej „fuck to the end!!!!“
Autor lavra, 06.12.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí