Válka světů

Válka světů

Anotace: ...

Ostří mečů
do sebe zapadají
výkřiky příhlížejících
se kolem ozývají
už zase začíná
válka světů

První padlí
krvávé šrámy z bojů
plačící děti
boje nepokojů
a tak to bývá
když začne, válka světů

Romeo s Julií
to dobrý příklad
pro všechny
těm,co životu chcou bránit,
různými prosředky
a pak to skončí
bitvou,dvou různých světů
Autor black_and_red, 06.12.2006
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malinko učesat a u segedinu bezva.,. chjo :-)

06.12.2006 15:06:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí