Všechno se vrací...

Všechno se vrací...

Anotace: Původně píseň, teď báseň...

Všechno se vrací, z nebe padá déšť,
vzpomeň si při tom na co jen chceš,
nezáleží na tváři, jen k smíchu je blíž,
nezáleží na očích, vždyť se vše vrací.

Uprostřed ulice stojíš (jen) sám,
mezi kapkami deště, hlavně že víru máš,
můžou se tě ptát co tam jen děláš?
neodpovíš, ale budeš se na ně jen s nechutí dívat.

Netuší, že v dešti je skryto tajemství,
chudáci nevěří v prokletý úsměv,
víš, že dostalo tě toužebné šílenství,
koupeš se v krvi, nezáleží na tom čí.

Všechno se vrací, z nebe padá déšť,
vzpomeň si při tom na co jen chceš,
nezáleží na tváři, jen k smíchu je blíž,
nezáleží na očích, vždyť se vše vrací.

Šílenec jsi sám, mezi kapkami deště,
stojíš sám a přitom křičíš že chceš ještě,
ochutnat krev, nezáleží ti ale na tom čí,
hlavně že teče, a že déšť vše vrací…

Všechno se vrací, z nebe padá déšť,
je to vše co jsi přát chceš…
Autor Láďa, 06.12.2006
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí