Od bláta

Od bláta

Anotace: ..hm..no..třeba..ne..tak nic..

Zašpinil si ruce
od bláta
A zapatlal
si taky hlavu
Slyšel jsem ho křičet
V ozvěnách
O němotu bil se
Prstem do čela

A déšť pak sebral
I tu trochu
Zbylé vůle
Zůstat jen tak
od bláta

(scéna!)
Reflektory!
a kamero leť nad mraky
-rozpažil

opona
ta padá
v hektolitrech
do dlaní
směrem k nebi
zápolení
Hraná samota
Autor Art Brasi, 16.02.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí