Láska kat

Láska kat

Anotace: ...to mě napadlo v buse...

Milovala jsem tě víc než sebe
Víc než naše nebe.
Teď klečím tu na nohou
se svou prostou nahotou.
Brečím do studně
lesknu se na dně.
Na dně všeho dění
čeká mě snad utrpení?
Čti prosím tyhle řádky
můj život je krátký.
Zažila jsem s tebou krásné chvíle
tak proč brečím tu stále!
Každá vzpomínka je malinká
jak noční světýlka.
Rozervaný mám šat
moje láska je kat.
Autor crazy-market, 06.12.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí