MALÍŘ

MALÍŘ

Anotace: Ani nevim o čem to je :-) vzniklo to za pár chvil jen tak bez přemýšlení...prosim prosim komentáře...

MALÍŘ

S hlavou skloněnou vždy kráčí,
Usmívá se do dále,
Přesto, že vítr skučí,
Vzhlíží ke skále.

Usedá do trávy,
Myšlenky nechá plynout,
Jak televizní zprávy,
Které nejdou vypnout.

Ruku zanoří do kapsy,
Vytáhne papír,
A malé černé cosi,
Co kdysi prý uhel byl.

Začne čarovat,
Ostré sklaní hrany se rýsují,
Nepřestává malovat,
I když tvář mu kapky deště bičují.

Sedí tam a nikdy nevstává,
S hlavou skloněnou,
Až do skonání světů zůstává,
A je všech malířů modlitbou.
Autor -Wendy-, 06.12.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no řekl bych, že je to o mně....
...ale já neumím malovat... :))

06.12.2006 21:23:00 | Mácha

Je to hodně přesný....já maluju víš.Moc krásně je to napsaný:o)

06.12.2006 20:30:00 | crazy-market

nejvíce se mi líbí asi tahle část:
Začne čarovat,
Ostré sklaní hrany se rýsují,
Nepřestává malovat,
I když tvář mu kapky deště bičují.

ale celá je pěkná =)

06.12.2006 20:28:00 | Majule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí