Škola lásky

Škola lásky

Anotace: ...jen nevím, kde vzít kantora..co s láskou problémy nemá.. :-)))

Hůlku čarovnou mít
školu lásky
bych vykouzlila
docházku povinnou
zavedla
dostalo by se žákům
dobrých rad
jak lásku
správně studovat
vše osobně
by se zkoušelo
předmětů
mnoho by nebylo
..láskosvody
umět flirtovat
očima
znamení dát
celou vědu těla
používat..
..láskodání
kolik dát lásky
aby nebylo ji málo
nebo mnoho..
..láskobraní
učit se přijímat
nechat
klidně se milovat..
..láskozrání
nespěchat
dát lásce čas
prostor
druhému věnovat..
..láskohraní
předmět
jistě oblíbený
šlo by o hraní
muže a ženy
intimní.. :-)))
Autor isisleo, 06.12.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle obor vyloženě
samostudium si žádá
stylem pokus - úspěch,
sem tam omyl,
k tomu slůvka
rád a ráda

odstup od plátna zde třeba není,
tahy štětce skrývají kouzlení :o)

07.12.2006 17:36:00 | Mourek

...jak se znám budu propadat ...musím tedy brát soukromé hodiny ...
...:) ...

07.12.2006 05:05:00 | WhiteSkull

... :-))) hezký večer

06.12.2006 20:14:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí