Navzdory

Navzdory

Anotace: .............................. about blank

Vyhýbáš se pravdě,
tak jako se lidé vyhýbají
slovům tančícím na jazyku,
slovům, co v proudech
slintavých stékají
z páchnoucích úst
moudrého proroka,
těm slovům,
co rosí se při nich dech
- na krku a na zádech -
Jsi malý - maličký
navzdory osudu
Tvá slova - perličky
brání se morálce
- kdekdo po nich šlape -
Jen uboze podléháš
sladkému libidlu.
Zbabělče!
Tvá slova hnijí, tečou po myšlenkách
A ty se jimi zalykáš...
Dole (v podzemí) vystávají fronty
na tvůj perleťový strach
Rovní ti vždycky zaplatí
- SLOVA, CO VYBOČUJÍ Z DRAH -

(ŠLAPAJÍCÍ PO PRAVDÁCH)
Autor Jasmin de Paris, 16.02.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí