Zebro pruhovaná ...

Zebro pruhovaná ...

Anotace: skutečná příhoda s řidičem, který mohl být rád, že nikoho nepřejel, ale místo toho mi netradičním způsobem popřál šťastnou cestu.

Taky tě přejeli, zebro pruhovaná?
Ať pokoj jde s náma…

Stojím u tvé hlavy,
oči z asfaltu na mě upíráš,
jeden za druhým tě převálcuje
a pod každým tím kolem umíráš.

Chci na tě stoupnout,
svézt se po tvých pruzích
na druhý břeh toho asfaltového moře,
však žraloci tu brázdí
v dýmu dieselového kouře.

Čekám na svou příležitost,
tak snad teď už je čas se přebrodit.

Šílenec ze zatáčky vylít,
nestihl by zabrzdit!
Zarazí mě anděl, který vykřičník mi dal,
nechoď tam, holka, život by ti vzal!

Kola hvízdají,
po stříbrném asfaltu zkropené deštěm
žralok jako namydlený se veze,
když já stála, nezastavil,
ale za jízdy otevřel si dveře.

V duši mi zaplál plamínek lítosti malý…
(když zvolal)
„Vy kurvy, abyste pochcípali“
(jel dál..)
Autor melebele, 07.12.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký nápad

14.12.2006 17:23:00 | retrivr

Špica--- chjo

07.12.2006 11:01:00 | Buližník

No já vím, že máš dobré nápady, teď jsi mě ale stejně překvapila, jak moc originální! Úplně spokojeně předu.
Skutečná událost...snad toho řidiče potkám. S fialovou mapou pod okem.

07.12.2006 10:32:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí