Čas

Čas

Anotace: Tak rychle ubíhá...

Kupředu, bez překážek letí,
ta věc či jen myšlenka na zapomnění,
nic ho nezastaví, ni smrt, ani zrození,
je pánem sám sebe, jeho slzy na nás se třpytí,
vším může být a zároveň vůbec ničím,
je snem, či polibkem, či milováním,
pán i sluha v jedné osobě, nevadí,
přec tak mocný je, v jedné osobě,
je čas…a vteřina už uběhla…
Autor Láďa, 07.12.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí