zapomnětlivé bues

zapomnětlivé bues

Anotace: jen takový blábol pro pobavení...

Ztratil jsem to.
Co? Nevím.

Ztratil jsem to.
Kde? Nevím.

Za chvíli to stejně najdu.
Tak proč to hledat?

Co tu vlastně dělám?
Nevím.

A vždyť je to jedno…
Autor tacud1810, 07.12.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí