Zlomek Tebe mě zruinuje

Zlomek Tebe mě zruinuje

Anotace: O smrti... nebo o životě?

Zlomek mě jen fascinuje
Zlomek
Tebe mě
Ruinuje
Vidím hřbitov
Myšlenky plynou
Vidím starou paní jinou
Jak kráčí
Dává květiny
Míří do své rodiny
Která není
Nežije již nikdo
Ona nese si kříž
Je jí mizerně
Tak mizerně
A ty pokojně si spíš
Fascinuje mě jen kousek Tebe
Fascinuje!!!
Ani nevíš jak!!!
Je to nenávist, je to tak???
Symbolika vpitá
V místa v duši skrytá

Ale proč?
Když přirozeností člověka
Je, že ač smrt ho vyleká
Tak nadále
Ve svém údělu
Má místo pro pár andělů
Kteří v lásku věří
Berou život jak běží
A vzpomenou si stěží
Kde holubí dům leží

Ale proč…(?????)

Mě vyleká
Odpočinek člověk
Ale proč mě vyděsí
Že on hlavu nesvěsí
Když smrt je stále kolem nás
Cítím její dech blízko zas….
Autor Ammazonic, 07.12.2006
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí