Zas moc přemýšlím

Zas moc přemýšlím

Anotace: ...co se mi honí hlavou...

Třeba nad dnešním dnem,
byl hektický, rychlý, ale naplněn.

Pak nad lidmi kolem sebe,
kolegyni mi seslalo snad samotné nebe.

Pak nad věcmi z kterých mám strach,
zvládnu to, nezvládnu, vždyť jsem jen prach.

Pak nad vztahy, které s druhými mám.
Je to tak dobře? Nebo mám v oku trám?

A nakonec nad něčím mrazivě pěkným,
Z okna to sleduji pohledem letmým.
Autor Popelka, 16.02.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí