Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: Na literatuře jsme měli psát s Vánoční tématikou mno.... Tak jsem prostě něco napsala...

V tichém kraji tichý tón
Čeká nás Vánoční shon
Každý běhá, dárky shání
Bez oddechu, bez přestání

Tohle že jsou svátky klidu?
Ve vaně pozoruji leklou rybu
Balením dárků ruce mučím
Sem tam se v knihách něco učím

A pak to přijde, ten Vánoční čas
Poklid dožene snad každého z nás
Stromeček svítí, stužky se lesknou
Pohled co zahřeje i duši tesknou

Sedíme spolu
Dárky si dáváme
A věřte tomu
Radostně jásáme
Autor Shadow Cat, 07.12.2006
Přečteno 1252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Moc pěkný...

16.12.2006 18:15:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí