Můj milý ježíšku

Můj milý ježíšku

Anotace: dopis Ježíškovi

Můj milý Ježíšku,
já vím že jsi skutečný,
prosím Tě nenos mi,
už dárky zbytečný.

Slipy a ponožky
ty už mi stačí,
a přes rok mi je zas
nakoupěj naši.

Myslím si,že jsem jen
malinko zlobil,
tak bys mi mohl
věnovat mobil.

Takový co není hned
všude vidět,
abych se za něj
nemusel stydět.

Pořádný počítač
a monitor LCD,
s tím se mi snad
každá hra vyhrát povede.

K tomu pak přeji si
přehrávač MP3,
a milý Ježíšku
pamětí nešetři.

Tak si to všechno
za uši zapiš,
né že zas mé dárky
po cestě ztratíš.

To by pak naši
nejbližší sousedé
měli zas vánoce velice veselé.

A zas by stejně
tak jako loni,
všechny mé dárečky
dostali oni.
Autor adinka, 08.12.2006
Přečteno 2291x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Polárka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře

tak to s tebou zlatá rybko plně souhlasím.Napsala jsem o tom,co okolo sebe slyším.:-)

19.12.2006 09:35:00 | adinka

Pěkně výstižné přání :-)
P.S. ale dárky nejsou všechno :o)

16.12.2006 18:14:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí