Tvoje slova

Tvoje slova

Anotace: Někdy jsou slova jenom jako prázdná gesta, ale jindy...

Stínem světla
prokládám tvá slova
mojí hlavou
prolétají
zas a znova
nechtějí či nemohou
zmizet
do zapomnění
drží se mě
nepustí
dusím se jimi
Prosím, pomoz
zachraň mě
pošli je pryč
Nevidím slunce
přes jejich činy
Chci spatřit
jeho něžné paprsky..

Ty jim dáváš sílu
prosím, vezmi si ji zpět...
Autor seed.misulka, 08.12.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí