Samota

Samota

Anotace: ...

Jako kůl v plotě,
cítí se kamínek v botě.
Samota je trest či sen?
Umí vítat nový den?

Jako anděl bez křídel,
cítí se jak nesplněný sen.
Samota je beznadějná,
pro každého stále stejná.

Jako růže bez trní,
cítí se pták bez zrní.
Samota je prázdná hra,
bez hráčů, bezedná.

Jako přátelství bez důvěry,
cítí se člověk věřící na pověry.
Samota je zlo,
ze kterého dělá se mi mdlo.

Jako láska bez objetí,
umírá člověk na dojetí.
Samota je velká mrcha,
ze kterého srdce puká.
Autor Aangela, 10.12.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí