Nezapomeň-třetí část

Nezapomeň-třetí část

Anotace: Rozšířeno, ale nevím jestli mám pokračovat ještě dál. Co myslíte?

Držíš li v náruči svůj sen,
nezapomeň,
že může se rozplynout jako noc v den,
prosím nikdy nezapomeň…

Na slzu u mých očí,
nezapomeň,
když mrzne, když sněží,
na mé srdce u ohýnku tvé lásky,
daruj mi aspoň dva tvé vlásky,
prosím nezapomeň…

Držíš-li v náruči vytoužený sen,
nezapomeň,
že sluneční světlo může být jen v den,
a dva tvé vlásky k srdci lehce uložím,
položím hlavu na tvoji hruď, pak už jen sním,
ráno vstaň a prosím na mě nezapomeň…
Autor Láďa, 11.12.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pekné . Myslíš pokračovať v tejto básni? - Hádam nie , ale v písaní pokračuj, ide ti to

11.12.2006 09:40:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí