Jak stádo ovcí

Jak stádo ovcí

Anotace: Jak se lidé nechají jednoduše strhnout něčím čemu nemusejí rozumnět...

Správně, jak ovce lidé ze skály padají,
dav nechá se vláčet jakoukoliv idejí,
pod kola aut celý zástup lidí kráčí,
omylem na semaforu zelenou někdo zmerčí,
či ze slov, kterým nerozumí staví svůj hrad,
skandují jména které ani neexistují snad,
a to jen pro jedno jediné malinké slůvku,
i tím to vše může začít, ty mluvku,
pak správně, do záhuby lidé kráčí,
a ti nahoře se spokojeně smějí,
tím to končí, na zemi v louži krve…
Autor Láďa, 11.12.2006
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí