Člověk dělá chyby (záměřně) ?

Člověk dělá chyby (záměřně) ?

Anotace: Dělá chyby člověk záměrně, nebo ne?

Jsme doopravdy tak neochvějní,
nebo jsme snad i chybodělní.
Děláme chyby, to je snad lidské,
nebýti chyb bylo by jen božské.

Každá chyby nás snad vždy poučí,
co se musí, co se má a co se nesluší.

Je to vždy podobné,
ne-li stejné.
I přesto že nechcemem
pořád to činíme.

Jsme jen mravenci,
v tomhletom kosmu,
jsme jen ztracenci,
a já žasnu.

Proč chcem být velicí,
vraťme se zpátky,
neumíme se ptát na otázky,
jsme jen se mýlící.

Tak probuďme se,
půjde to lépe,
chce to jen pokoru,
a hlavně úsporu

Úsporu špatných lidských konání a ošklivých slov.
Autor A.N.D.Y., 11.12.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí