Jen slovo

Jen slovo

Anotace: Kdybychom mohli říci jen jedno slovo, bylo by to hodně, nebo málo?

Jen slovo, kdybychom směli říci,
na svoji obhajobu, přání, nebo pro situaci.
Jen slovo můžem povědět,
což není krutý tento svět?

Slovo je málo,
věta už moc,
dneska už slunce hřálo,
a zítra bude noc.

Které slovo zvolit,
které slovo říci,
o čem máme mluvit,
máme-li svízelnou situaci.

Život,
smrt,
láska,
rmut.

Je toho více,
slov není pár,
je jich na tisíce,
jen některé vytvářejí svár.

Jen jedno slovo můžem říci,
chytejme tedy slova, jako ryby na udici,
a uvědomme si lidskou situaci,
když jen jedno slovo můžem říci.
Autor A.N.D.Y., 11.12.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí