SLEPÝ TULÁK

SLEPÝ TULÁK

Anotace: Na svět je třeba se dívat různýmy pohledy, aby nebyl tak ponurý.1993

Sbírka: 10 podob paní NADĚJE

Tuláku podívej se do dálky
a řekni, co vlastně vidíš?
Vidím slunce , ač na mne prší,
vidím lesy, ač se dívám do polí.

Vidím volnost, krásu, toulání,
ale hlavně slyším...
slyším dálek volání
...musím už jít...

Do neznáma kráčí tulák,
bílou hůlkou obhlýží svět.
Slepí je a přeci má víc...
Toť ten tulák šťasten jest.

10.7.1993
Autor Eči, 22.07.2004
Přečteno 758x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí