Předvánoční

Předvánoční

Anotace: Vtom teplém předvánočním shonu.

Sbírka: Z mého života.

Už se nám i podzim odvál.
Přišla zima
aspoň podle kalendáře.
Martin taky odjel
ne zimou ho však pálí tváře.
Travička zelená
a nebe modré jako šmolka.
Rozsvěcí se symbol vánoc
v Česku stromek,v Rusku jolka.
Vánoce se kvapem blíží
cukroví už voní všady.
Velké trhy na náměstích,
kupujících dlouhé řady.
Hospodyňky domov smejčí,
až se všechno blejská.
Děti jsou už celé říčné
a po klidu se pánům stejská.
Tak se nám to všechno mele
už aby byl konec.
Odzvoní to až Ježíšek
a jeho zlatý zvonec.

Šťastné vánoce Vám všem.
Autor Verule, 11.12.2006
Přečteno 915x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Asi se to nemá, vím, že každý by si měl tak nějak ty nákupy projít, ale když není čas, je tu interet. Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k němu :o), bo jak se to říká :o))

19.01.2007 21:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí