Verše pro nenapravitelný snílky

Verše pro nenapravitelný snílky

Anotace: Řečnická otázka: Co si o tom vlastně myslíte???

Pro vůni mentolovou - dala mi inspiraci halit dech
do proužků metafor a válečných seker
Pro kapitolu zmuchlanou - dívku prochladlou
života, co nahradil ho koňský likér
Pro jednoho kluka - dal mi růži a smysl žít
a náhle utopil se v rukách gamblerských her
- o lásku oprýskanou jak nádechy pyramid
Pro všechna proti - nelze je snadno zahodit
Pro tebe lásko - zkoupená z grónských ker
Pro tebe seržante - z dlouhých cest na lodi
Pro křídla andělů a plátků růží,
co po nich život se ubíral - do nikam,
co nechala jsem se na nich nést,
především pro mou vážnost,
které unikám
a pro všechny další takové,
kterým jaksi osud nemilosrdně se zachoval,
se vzkazem Vesmíru: "I vy snílkové!"
(Nesměrný prostor chyby nesplátný úrokoval)
Autor Jasmin de Paris, 17.02.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí