Anna nemá maso

Anna nemá maso

Anotace: ...ráda

Anna nemá maso
ráda
zvedá se jí z něho
žaludek
Neukousla by ze
stáda
skotu ani deka!
Ani dekagram!

Je totiž
vegetarián

Anna baští ze zá-
sady
jenom to co krve
nepouští
Nemá strach že zhyne
hlady
Ať se máma vzteká!
Že nejí salám!

Je totiž
vegetarián

Emil zas naopak
může
masíčko na všechny
způsoby
Vše živé by stáhl
z kůže
Vše živé by sežral
na posezení!

Je totiž
k neudržení

V kapse nosí pro jis-
totu
dvacet deka bůčku
co kdyby
Musel masa prostou
hmotu
pozřít z jakékoliv
zvrhlé příčiny!

On štítí
se zeleniny

Teď je jenom na vás
děti
kdo vám bude vařit
obědy
Anna a její di-
eti?
Nebo emil masa
masa prznitel?

řek´ pan ředitel
A doufal
tak strašně doufal
A pak si zoufal
tak strašně zoufal
že doufal...
Autor mimoid, 12.12.2006
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Pe&Pa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima legrace. Dík za rozhýbání bránice.

12.12.2006 14:12:00 | retrivr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí