Puberta

Puberta

Anotace: Známe to všichni, nebo ne?

Nejradši šla bych k vodě
tam co plujou velký lodě
tam kam se posílaj ošklivý holky
...jako sem JÁ

Nejradši šla bych pryč
tenhleten věk je bič
tenhleten věk to je hrůza
kéž by mě políbila můza

Nejradši šla bych do ZOO
mají tam hrocha, tygra, slona
a taky medvěda říkaj mu Vasil
kéž by se našel kdo by mě spasil
Autor Sarah, 17.02.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí