"Svinstvo" jménem VÁLKA

"Svinstvo" jménem VÁLKA

Anotace: prostě o válce...

Byl jsem povolán do služeb ďábla,
stanu se jeho sluhou,
zachrání mne snad jen smrt,
to ona je mojí vzpruhou.

Už je můj čas,
předchozí sluha byl zabit,
hodím jen pušku na ramena
a obléknu černý hábit.

Peklu se nikdo nevyhne,
jen že by šel radši do nebe,
nikdo nechce zemřít pro ďábla,
to radši střelí do sebe.
Autor honnnzik, 12.12.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný =)

18.12.2006 13:40:00 | Majule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí