69 (hlas přítele)

69 (hlas přítele)

Anotace: -

69

Dvojčíslí jež mnohým vadí

Při sázce vás často zradí

V lásce je však máme rádi

Propleteni jak dva hadi

 

Básník?

Neumí! Tak aspoň radí

Stáří

 

A verš se smrskl do pár slov

A osud do pár křivd

Jen o fous

A mohl jsem být básníkem

Jen o chloupek

Jen o vlásek

Vyrvaný z klínu lásek

A všech stejná kost

A kolem měkké ohanbí slov

Zub

Za zubem

Bolest

Za bolestí

 

A vše

Všemu

Udělá konec

Zub času
Autor RU 82, 28.10.2011
Přečteno 211x
Tipy 7
Poslední tipující: jondys, strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se mi líbí**

28.10.2011 08:01:09 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí