TVOJE ŽENA

TVOJE ŽENA

Anotace: -

Můžem ti řikat čau kamaráde

Máme tě rádi dlouho se známe

Budem ti vyprávět jak tvoje žena

Náma všema byla souložena

 

Nesmíš se divit takhle to chodí

Jeden to posral na druhýho to hodí

Neplatí přísloví plujem na jedný lodi

Ty co to neznaj jsou z toho hotový

 

A přišli další je jich tu spousta

Je celkem jasný - atmosféra zhoustla

Je celá vlhká teď tvoje žena

Dalšíma lidma bude souložena

 

A v dešti slin sekretu sperma

Může přemýšlet proč ti není věrná

Vždyť je to jasný protože je běhna

A další chlap stříká jí na stehna
Autor jondys, 28.10.2011
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Lockedlady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ženy běhny a chlapy kurevníci...vzájemně své sny trhající...:/

29.10.2011 09:01:38 | Lockedlady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí