vztah muže a ženy

vztah muže a ženy

mluvíš na mě

chceš pochopení

když zavírají se mi oči

utíkám v myšlenkách

kam?

probouzím se s pláčem

přimáčknutá ke zdi

není kde se schovat před tvým hlasem

 

a ty vidíš stín

tam kde je tma
Autor Víla na baterky, 28.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí