Z úst jezdce bez koně (občas na koze)

Z úst jezdce bez koně (občas na koze)

Anotace: Jsou tu dvě básně: na těchto stránkách lze psát do jednoho textu víc věcí než dvě za den.

Pomožte chudákovi chudáci
okovaní dřevem vycpaní vandráci

Jak těsto které má péci si mne
k tělu vinete avšak kvůli peci
kterou sami hledáte

Je mi líto že vás dohromady
spájí pouze přítomnost smrtelného tání.

Další báseň

Loutka cukne v úsměvu trhnutím provazu loutky trhlé v
úsměvu cukající za provaz loutky cukající v usměvu -
koloběh kostí a masa semknutých v kruhu navlečených v
hnisajících kabátcích údělu vesmíru.
Autor Adam Černý, 13.12.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mě to bohužel nezaujalo...ale snad se bude líbit jinde...

13.12.2006 15:29:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí