Ta druhá

Ta druhá

Anotace: -

Tichý hlas větru

Šeptá mi ukolébavku,

Jen o Tobě.

 

Vysněný princ,

Tak vzdálený ode mě.

Přesto tu někde je.

 

Snad jen,

Uvnitř mé hlavy.

A plameny touhy hoří

Čím dál víc.

 

Ani sklenice vody

Neuhasí ten žár ve mně.

Jsem  jako plamen na rozbouřené

Řece, co neuklidní nic.

 

Přestat na Tě myslet,

Jde to z tuha.

 

Sakra, vylez ven!

Nebuď srab.

 

Přijď si pro mě,

Nechci být

Vždy

Jen

Ta

 

Druhá.

Autor teniska, 30.10.2011
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ta druhá ?...rozhodne ten třetí.....
ST.

30.10.2011 21:39:40 | Maryje...

Hezká:-)

30.10.2011 19:48:41 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí