Schizofrenie

Schizofrenie

Anotace: -

Sbírka: Tíha Lidskosti

Jak mám já, psát tady o lásce

když naposled cítil jsem

mé lásky sladký dech

zahřeje na srdci, a duši pohladí

on bude navěky, poslední nadějí

co mě teď naplní, co rány zahojí?

Mám-li vůbec právo, chtíti uzdravení

když můj život způsobil ti jenom trápení

bolest nic neřeší, bolest nás zocelí

jak se však přes ocel, projeví cítění?

Čím víc je bolesti, tím tlustší brnění

však srdce bez citu, pomalu zkamení

a kámen studený, při každém ohřátí

pomalu zapraská, a trpce zabolí...
Autor periarmos, 28.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dik, vážim si každýho komentu, ale tenhle mi udělal fakt radost, už sem přemejšlel o tom že přestanu psát.

29.10.2011 08:35:12 | periarmos

ta je fakt dobrá

29.10.2011 06:51:09 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí