Už jsem velká holka

Už jsem velká holka

Anotace: Jak jde čas, ani si neuvědomujeme jak sme se věkem změnili ...

byla jsem malá holka,
s copánky ve vlasech
lítala po venku,
v bráchovejch kraťasech
byla jsem malým dítkem
které nechtělo jít spát
zlých přízraků a příšer
noc co noc se bát

jsem stála malá holka?
již bez copánků
s krátkým čírem
s nímž pohrávaj si proudy vánků
jsem stále to malý dítko?
teď už spát nechodím sama
usínám, s tvým pohlazením
a na další čekám, až do rána

teď už jsem velká holka,
co pavouků nemusí se bát,
jsem už větší než oni
a ráno kafe můžu si dát
už nejsem děvčátko malé
co v šatečkách po písku kráčí
rty čokoládou neslepené
a v šatech teď radši tančím
Autor black_and_red, 13.12.2006
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první část je skvělá, prostě nádherná, ta druhá se mi nelíbí protože není směřována na mou osobu a ta třetí... v šatech jsem tě ještě neviděl a tančit to už vůbec ne:-D

13.12.2006 17:39:00 | rubaczi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí