Nejsem tvá snová víla

Nejsem tvá snová víla

Anotace: ...

Tvé slzy padají
... na mou tvář.
Cos hledal chlape
... svatozář?
Nenajdeš u mě
... slepou víru
Tam kde dřív byla
... mám jen díru.
Já nejsem zrovna svatá
...to zkus mi odpouštět.
Nejsem naivni holčička
... co věří v dobrej svět.
Druhou tvář už nastavit
... neumím
Tak už se zkus smířit
... s tím
že nejsem tvá snová
... víla
Ale holka co než si přišel
...už nějak žila.

... a nesuď tolik jak,
...každý ať soudí si své hříchy.
Autor Melfëa, 13.12.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

souhlasím:)

13.12.2006 19:29:00 | Favi

krásně srší emocemi

13.12.2006 17:38:00 | retrivr

...je nějaká naštvaná ...někdo tě chtěl předělat k obrazu svému ? ...
...:) ...

13.12.2006 16:54:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí