narozeninová /8.11./

narozeninová /8.11./

Anotace: -

na hoře Bílé zuří bitva lítá
nad obzorem v chladném dni
tiše svítá

ohnivý kotouč světu hlásí novinu
- a že se mu to nezdá -
ve vesmíru se přes noc zrodila nová
hvězda

(hvězdička zprvu maličká-
dali jí jméno Anička);
jak rostla a ty s ní
plnily se tajně vaše sny

žijete daleko a přesto blízko sebe
ona je ty
a ty máš v srdci hvězdné nebe

září pro tebe když zažíváš
radosti i smutky
věřiš v dobro lidí a konáš
dobré skutky

my přejeme ti, ať září pro tebe
v noci ve dne
a nikdy v nekonečnu vesmíru
teskně nevybledne
Autor ísdóttir, 29.10.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí