Pro tu mojí Páju...

Pro tu mojí Páju...

Anotace: Stále na ní myslím, nedokážu zapomenout... Zbytečné otázky, proč mě opustila a umřela...:-(

Z lásky, i smutku,
píši ti další báseň,
že mě stále srdce bolí,
duše tě už opustila,
ranka na té mé špatně se hojí,
dlouhé noci stále bdím,
prolévám oči své,
o tvé tváři sním,
proč odešla jsi přemýšlím,
byla jsi přítelem mým nejbližším.
čas už nejde vrátit zpět,
osud špatně si vybral,
je škoda zbytečných vět,
bůh do nebe dalšího anděla přibral.
I když zbohem už jsem ti dala,
slzy nepřestávájí téct,
o tvůj život bych se třeba rvala,
škoda tebe Pájuško moje,
byla jsi prostě báječná,
pro mě...
milovat tě budu...
navždy...


naposledy spolu...na konci školy...

Autor nikoolkaaa, 29.10.2011
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: E.T.Jane, jondys, Flamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel...dobří lidé odcházejí, a bestie tu zůstávají nadále s námi....

30.10.2011 14:26:10 | nikoolkaaa

smutné ... ST

29.10.2011 16:52:19 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí