Svět už není pomerančový jako dřív..

Svět už není pomerančový jako dřív..

Anotace: .

Neměl zdání o lidském bytí,
a hvězdy mu padaly do dlaní
hřešili jsme, viníci Caesarovi,
když nám hvězdný prach řasy rosil
A ty jsi zářila galaxiemi skrz na skrz,
jako světluška zbloudilá po nocích,
Neměl zdání, o jejím okouzlením,
co ústy vyřkla, tomu podlehl
A komet zpěvy ustavičné ódy pěly
od přílivu k tanci,
vlasy jí hrály nedostupná
a on se rozpačitě topil v jejím úžasu
jako poprvé když ji uviděl -
zamiloval se.
Autor Roger, 29.10.2011
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, s.e.n
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi dílko moc líbí, sálá z něj upřimnost.

21.11.2011 15:20:57 | carodejka

Nevím jaká je to forma básně,
ale je to moc hezké dílko
a čtivé, mohlo by pokračovat.

03.11.2011 14:30:38 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí