V HORÁCH

V HORÁCH

Anotace: -

Napiš mi báseň

O tom jaký jsem

Snad - slož mi melodii

Tu která nezabíjí

Říkej mi slova

Co donutí mě znova

Hledat sílu ...

... v horách

 

Naznač mi kdo jsi

A kde Tě najdu

Jen pro ten pocit

Ukaž mi pravdu

Pak - chci znát ta slova

Co donutí mě znova

Hledat sílu ...

... v horách
Autor jondys, 29.10.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí