On, Kouzelník

On, Kouzelník

Anotace: -

on
umí mluvit s mrtvými
unavené
pohledy do daleka
bolavé
kruhy

překonat
zajizvit
tu rozšklebenou dálku

nemůže
tě to naučit ale
podívá se
za tebe
tvýma očima

chceš
ohlédne se
za tebe

nic
nechce
splní přání

rozdráždí jizvy staré
šrámy
na vlastní nebezpečí

nevýrazné šedé
oči
umí proniknout
i mlhou
k dávným a
bolavým

* * *

on umí
mluvit s mrtvými

ale
mlčí
Autor Bůchví..., 29.10.2011
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí