Milostné pády

Milostné pády

Býti kdo co.


Žádati si koho čeho.


Vyznati se komu čemu.


Upnouti se na koho co.


!Rozkazovati!


Pochybovati o kom o čem.


Ukončiti to s kým čím.

Autor Giuseppe_Lumík, 29.10.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí