všichni jsme nevinný...

všichni jsme nevinný...

Anotace: -

jsem spolčen 

abnormálně rozhořčen
pln chutí
i hoven,
teču kanálem jak hrozen,
jsem hozen,
hozen do proudu
já neplavec,
plavcem jsem se stal
,,,co zbejvá , když máme všechno a
ne nic, nic
společnýho s hnusem
a jeho tupým ospravedlněním.
poslední svobodnej člověk
umřel jako první
a měl pravdu.

Autor humus, 29.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: chci_uverit, ewon, její alter ego, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí